Gjestebok

Velkommen til gjesteboka til Troms- Laser og NaturMedisin! Her kan du legge igjen en hilsen! (Merk at gjesteboka er moderert, og at upassende innlegg blir fjernet.)

Skriv i gjestboka

27 hilsener i gjesteboka

 1. Ann sier:

  Fin webside synes jeg! 🙂

 2. Pavl sier:

  Hyggelig side!

 3. Kari Peggy Rekstad sier:

  Det har vært helt fantastisk å få denne behandlingen, hodepine, nakkesmerter er borte, magesmertene redusert .
  Har hatt mange og mange slags behandlinger. Mye har hjulpet litt – og EM stund, men dette eramnerlrdes og tetter opp ting på en veldig god måte. Anbefaler dette til alle, Sissel er også en veldig dyktig terapeut som kan det hun holder på med.

 4. Anne sier:

  Fint design på sidene. De er oversiktelige og informative.

 5. Erna Marie Nilsen sier:

  Hei.
  Må bare få takke Sissel Nordgård for fantastisk hjelp hun har gitt meg.

  Hadde store hormonelle plager som blant annet resulterte i veldig mye svette over hele kroppen.
  Når jeg tenker svette, så mener jeg at det «dryppet» svette av meg slik at jeg måtte skifte klær opptil flere ganger pr. dag.
  Det ble til et så stort problem at jeg gruet meg til hverdagen både på jobb og I sosiale sammenhenger.
  Kan og nevne at jeg fikk medisiner mot hormonelle plager av legen, men valgte ikke å starte opp på disse pga. bivirkninger det kunne gi.

  Etter å ha fått behandling hos Sissel har min hverdag blitt en helt annen.
  Gleder meg til min nye hverdag, så tusen takk Sissel ☺

 6. Elisbeth sier:

  Tusen takk for behandlingene jeg fikk på mine beinhinne-betente legger 🙂 De er helt fine nå, så da kan jeg dra på trening på mandag 🙂 HURRA!!

 7. Bjørnar Sellevold sier:

  En uforklarlig skjelving har tatt tak i min venstre hånd.
  Alle mulige scanninger i MR har ikke funnet ut noe.
  Jeg er spent når jeg lar meg behandle av Sissel Nordgård.
  Jeg er en av mange som tror på alternativ medisin.
  Eller for å si det med andre ord: «Det er mer mellom himmel og jord enn de fleste andre stedene!!!»

 8. Gerd Pettersen sier:

  Etter behandling hos Sissel med laser og nåler har jeg fått tilbake både lukt og smak. Fantastisk 🙂 Takk til Sissel !

 9. Knut-Jacob Lind sier:

  Gikk i mange mange år og følte med «sliten» og støl i kroppen. Ble tipset om Troms Laser og Natur Medisin, tok kontakt og gjennomførte BFD-testen. Fant da ut at energibalansen var i ubalanse.

  Etter første behandling kjentes det ut som blodet «brusa» og etter noen få behandlinger til var mine gamle problemer borte. Ble et nytt menneske, jeg bruker å si: «et liv før og et nytt liv no».

  Alle burde ta en slik test omså bare for å finne ut om kroppen er i balanse, anbefales virkelig.

  Takk til Sissel som gjør denne fantastiske jobben!

 10. Kjersti Næslund sier:

  Hei! Problemer med/i kroppen eller ønsker du en ansiktsbehandling som fungerer?
  Jeg er strålende fornøyd med den behandlingen jeg har fått her. Jeg hadde høsten 2012 og begynnelsen av 2013 en rygg som var så vond at den gjorde meg mer eller mindre ute av stand til å leve normalt. Mot jul tok jeg kontakt med Sissel. Laserakupunkturen tok litt tid men ryggverken forsvant og har ikke meldt sin ankomst igjen. Hos legen fikk jeg en neve paralgin forte og beskjed om å gå hjem og slappe av, det fungerte dårlig. Paralginen ga meg forstoppelse og jeg var svimmel og utilpass. Etter å ha fått behandling hos Sissel fungerte både mage og rygg etter en behandlingsrekke.
  Jeg har også prøvd øreakupunktur for stress og depresjon, dette er også å anbefale.
  I bryllupsgave tok jeg en ansiktsbehandling. Helt herlig. Jeg har i mange år vært plaget av poser rundt øynene bla pga medisiner. Etter en behandling er disse betydelig minsket. Det ser ut til å være varig.
  Jeg har også prøvd den nye BodyFly-behandlingen som bedrer hudkvalitet og gir cm tap. Medisinene jeg går på gir lavt stoffskifte så dette var også en deilig luksus og mye bedre enn de behandlingene du finner på hudpleiesalonger. Har du helseproblemer og/eller ønsker litt luksus for hud/kropp er det mye hjelp å finne her. Hurra for Sissel og nok en gang tusen takk!

 11. Ingrid sier:

  Hei Sissel
  Jeg vil takke for behandlingen som du har gitt til sønnen min på 2 år for vann og voks i ørene. Før vi kom til deg våknet han hver natt – opp til ti ganger….på morran var han ofte grinete…og om ettermiddagene..
  Etter første behandling med laserakupunktur sov han de tre første nettene hele natta igjennom – vi voksne var i himmelriket :)) så sov han gradvis dårligere inntil den 8. natta etter behandlingen hvor han var våken 10 ganger på natta igjen :p
  ‘MEN etter andre behandling sov han igjen godt – og gjør det fortsatt. Godt for oss foreldre – og ikke minst godt for han selv. Han er så fornøyd og harmonisk stort sett hele døgnet nå – så vi merker også stor forskjell på dagtid.
  Tusen takk Sissel!!! Du gjør en strålende jobb!

  Mvh Ingrid

 12. Liss sier:

  Hei Sissel!

  Vil bare takke for god hjelp og oppfølging hittil! Fra å ligge på sofaen med ME for noen måneder siden har jeg nå begynt å trene på SATS og har til og med gått på et par fjellturer!
  Kostholdsomlegging og akupunktur har gjort underverker for helsa min.

  Anbefaler deg til alle som trenger hjelp med helsa 🙂

  Klem fra Liss

 13. Stine Sørbøe sier:

  Hei!
  Vil takke deg for god hjelp og oppfølging!
  Anbefaler deg videre=)

  Klem til deg Sissel, du er super!
  PS! Følger i dine fotspor, sykepleiestudiet går unna med stormskritt!

 14. Terje Nilsen sier:

  Hei Sissel
  No er tiden i livet mitt kor jeg er smertefri tilbake:)
  Har vært småplaget med skuldra mi over flere år. Så kom jeg til det punktet at jeg fikk store smerter. Jeg nekter å gå til legen for så få tabletter som kan ha mange bivirkninger. Jeg ble så tipset av en kolega at det fantes ei alternativ behandling som hadde julpet han. Jeg tok straks kontakt med Sissel som etterkvert skulle bli min reddende engel:) Etter 7 behandlinger er jeg blitt helt fin i skuldra. Synes denne behandlinga er verd hver ei krona æ har brukt. Æ e bare så fantastisk glad for at æ e blitt frisk. Takk takk og takk

  Med største hilsen

  Terje Nilsen
  Hamna

 15. Cecilie Strøm sier:

  Hei Sissel.
  Tusen takk for all hjelpen med min sønn!
  Sønnen min har slitt med sengeveting, og mye løs mave. Vi gikk til legen med dette, og allergi testene viste kun laktoseintoleranse. Men sønnen min slet fortsatt med løs mave. Sengevetings problematikken ga legen oss medisin for å løse det. Dette ga ikke noe resultat.
  Etter over ett år frem å tilbake til legen (og medisinering), og ingen bedring, var jeg meget fortvilet. Legen sa at sønnen min vil nok vokse det av seg. Og at hans løs mave bare er fordi han er litt mer følsom enn andre, for andre allergier eller intoleranser har han ikke.
  Så fikk vi høre om deg, og valgte å satse på laserbehandling etter anbefalinger. Det ble så oppdaget at sønnen min har en låsning i L5 i ryggraden, og dette har effekt på både magen og blæren. Sønnen min fikk også øreakupunktur, og etter 2 måneder med behandling kan jeg trygt si at alt er bra! Sønnen min har vært tørr om natten i nå 4 uker (idag er det 1 uke etter endt behandling) og magen har gradvis stabilisert seg. Kan ærlig si at jeg ikke husker sist gang han hadde løs mave!!

  TUSEN TAKK FOR ALT!!! Du har virkelig bedret livskvaliteten vår!!

  STOR KLEM fra Cecilie og Lukas!

 16. Astrid Marie Halstensen sier:

  Hei Sissel. Jeg har slitt i flere mnd. med dott i ørene,og masse ubehag som dette medførte( Det være seg nedsatt hørsel, lyd ømfintlig,rennende øyne, pluss pluss..) Har vært hos spesialist på øre nese hals, men der fant han ingenting galt med ørene mine??? Så kom jeg til deg, og du anbefalt øre lys. Jeg har tatt 2 behandlinger, og har fått livet mitt tilbake:0) Det er helt utrolig deilig. TAKK SISSEL.
  Hilsen Astrid.

 17. Ingrid Dahl sier:

  Hei Sissel
  Jeg vil takke for behandlingen som du gav meg for ett år siden. Du fikk orden på både hormoner og fordøyelsen min – som gjorde at jeg ble gravid en måned etter første behandling (og vi hadde jo prøvd i over ett år..). Jeg anbefaler andre som sliter med å bli gravid å prøve dine behandlingsmetoder.

  I forrige uke var jeg innom igjen – og denne gangen for behandling av lillegutt som slet med luft i magen. I etterkant av denne timen har magen hans blit mye bedre 🙂

  Hilsen fra Ingrid og lillegutt

 18. Elisabeth Nordgård sier:

  Halla mamma!

  Du har en kul nettside:-)

  Hilsen snuppa di!

 19. Anneli sier:

  Hei, for en flott side du har Sissel!

  Takk for alt du gjør både for meg selv og mine!
  Unik og effektiv behandlingsmetode. 🙂
  Må bare anbefales videre til andre.

 20. Lovise Wiik. sier:

  Heia Sissel. Jeg kom til deg som et vrak. Ryggen, magen osv. Etter at jeg begynte hos deg har jeg ikke trengt medisiner. Har gått ut og inn på UNN. Etter siste prøver fant legene ingen ting. Helt utrolig. Og formen min har ikke vært så fin på mange år. Kan bare rette en stor TAKK til deg.

  Hilsen Lovise Wiik.

 21. Gunhild Pedersen sier:

  Kjempeflott side! Var ikke klar over at dette fantes i Tromsø, trodde man måtte til Westbytunet på Vollan. Fantastisk!

 22. Hei Sissel. Takk for den goe behandlinga jeg fikk i sommer. Vet du , skuldra er som ny etter de 6000 slagan du ga meg. Føler meg i fin form, og vi har det bra her nede i Sverige.
  Ha det bra Sissel, og enda en gang, tusen takk. Du er gull verdt!

  Klem fra Annie

 23. Else Karlsen sier:

  Gratulere med kjempefin hjemmeside,takker for utrolig fin behandling hos deg for beina mine.
  Har fått laser og lydbølge behandling som har vært helt topp.Søvn og mage problemer er også blitt gode for
  her blir hele kroppen tatt på alvor.

  Du kommer nok til måtte plages med meg lenge….
  Lykke til.

  MVH
  Else

 24. Liv Elsa Leirvik sier:

  Jeg glemte å si at jeg ble imponert over hjemmesida di! Den var flott!

  Mvh
  Liv Elsa

 25. Liv Elsa Leirvik sier:

  Hei Sissel!
  Takk for sist! Det var interessant å høre din erfaring om matintoleranse. Det er synd at Tromsø er så langt fra Kolvereid. Jeg skulle så gjerne ha besøkt klinikken din! Jeg tror jeg kunne fått det langt bedre hvis jeg hadde funnet ut av min matintoleranse, som jeg er sikker på at jeg har.

  Hilsen Liv Elsa Leirvik
  som traff deg i Krakow, og var med deg på kjøpesenteret siste kvelden

 26. Rune Stavdal sier:

  Hei Sissel! Flott side du har fått, og du er kommet godt i gang med å fylle opp med informasjon. Lykke til videre med terapitilbudet, og håper siden gjør deg mer synlig i søkermotorer og kjappere å finne her i Tromsø!

 27. Elisabeth sier:

  Hei mamma!
  Du har en fin hjemmeside!
  Det er så gøy å være der både på klinikken å på hjemmesiden din.

  HILSEN: Elisabeth