28 dagers dietten

Postet av Sissel Nordgård 01.02.2017 kl. 16:28

Dette er en rensekur for å få renset insulinlagrene og fjerne det indre farlige magefettet. I tillegg får man hormonene i balanse og riktig Ph verdi i kroppen. Dette vet jeg fungerer, ikke bare av egen erfaring men også fra så mange andre som har tatt dietten. Selv gikk jeg ned 8 kg og mannen min 10 kg på 28 dager da vi prøvde denne dietten første gangen. De fleste går ned mellom 5-12 kg.

Helsegevinsten er stor og vektnedgangen selvfølgelig en kjempe bonus! Kuren er basert på ren mat som egg, kylling, biff, scampi, fisk, yoghurt osv. 4 ganger pr dag. Menyen du får tilsendt er enkel og man har valgfriheter i forhold til maten, samt at den også er forenelig med resten av familien.
I tillegg til dietten skal man ta FitLines fantastiske patenterte produkter som er laget av rene økologiske grønnsaker/frukt og som tas opp i kroppen på 5-10 minutter, og fyller cellene våre med energi og næring.

Dietten passer for deg som ønsker å gå ned i vekt, få mer energi, bedre søvn og mindre smerter i kroppen. I tillegg erfarer mange som sliter med høyt blodtrykk, kolesterol, diabetes og migrene store positive endringer. Det ligger så mye skitt i tarmen vår og mange symptomer/sykdommer kommer nettopp på grunn av dette.

Vi har egen Facebook side på mer enn 3500 medlemmer som heier på hverandre, gir råd og motivasjon.

Ønsker du ytterligere informasjon er det bare å ta kontakt!