Massasje

Postet av Elin Iselvmo 07.09.2017 kl. 18:29

Hva skjer ved massasje

Massasje påvirker det autonome nervesystemet som reflektorisk øker blodsirkulasjonen, gir økt lymfesirkulasjon og har en beroligende effekt på nervesystemet.

Forskning viser at «ro hormonet» oxytocin finnes i hjernen og ved berøring gir den økt mengde av dette hormonet. Dette påvirker viktige funksjoner i indre organer og forandrer våre følelser på en slik måte at vi blir mindre aggresive og får en følelse av avslapping og ro. Blodtrykket og pulsen synker samtidig som vi tolererer smerte bedre.

Kroppsberøring øker fristillingen av kroppens egne smertelindrende hormoner og forandrer kroppens fysiske samt følelsesmessige tilstand. Fristillingen av stresshormoner synker, følelsen av uro og angst minsker, humøret og søvnen forbedres samt at næringsopptaket i tarmene øker ved massasje!

Massasje gjør musklene smidige og mer elastiske, styrker kroppens immunforsvar og stimulerer cellefornyelsen.

 

Rygg/nakkemassasje

Er en dyp og effektiv behandling for deg med spenninger.

Massasjen løser opp muskelspenninger og smerter, frigjør pust, gir økt bevegelighet i relevante områder. Under en massasje får muskelene en passiv trening  som gir en behagelig avslappende følelse i kroppen!

Kr. 550,-  (30 min)

Aromaterapi

Er en forebyggende behandlingsform med eteriske oljer som utvinnes fra ulike planter.  Oljene påvirker kroppen både fysisk og psykisk!

Aromaterapi benyttes ofte av friske mennesker med stressrelaterte problemer, gir en god effekt på nervesystemet og er avslappende og balanserende som igjen løser opp i spenninger!

Kr. 550,-  (30 min)

Kr. 890,-  (60 min)

Klassisk massasje

Er en dyp muskelmassasje som behandler muskulære problemer. Behandlingen tilrettelegges etter kundens behov! Denne type massasje er beslektede metoder lik idrettsmassasje og triggerpunktmassasje.

Kr. 550,-  (30 min)

Kr. 890,-  (60 min)

Ta kontakt for mer informasjon eller for å bestille time.

Tlf. 776 94 700 / 924 92 333